Seminar: Science of Consequences ved Susan Schneider:

 

Vi inviterer til seminar med Susan Schneider, 5. mai kl. 18, som snakker om sin bok "Science of Consequences".

 

Handlinger har konsekvenser. Læring av konsekvenser er en evne som revolusjonerte livet på jorden. De samme grunnleggende prinsippene gjelder primitive flatormer så vel som avansert menneskelig atferd. Konsekvenser påvirker alle levende vesener, hver dag!

Susan Schneider går ut ifra en tverrfaglig systemtilnærming og forklarer hvordan noe så tilsynelatende enkelt som konsekvenser kan hjelpe oss å forstå verden . Det er en fascinerende historie som strekker seg fra genetikk til nevrotransmittere, fra følelser til språk, fra foreldreskap til politikk .

Områder som dekkes inkluderer er blant annet hvordan generell læring gjennom konsekvensene foregår, hvordan læringsprinsippers utvikling og biologiske sammenheng fortoner seg, hvordan konsekvensene aktiverer gener og restrukturerer i våre hjerner, rollen konsekvenser spiller i menneskelig språk og et utvalg av områder hvor vitenskapen om konsekvensene anvendes.


Les mer og kjøp boken her: http://www.scienceofconsequences.com/

Det vil bli arrangert en lesesirkel i forkant av seminaret.


Priser:

NAFO studentmedlemmer: 50 kr
Øvrige studenter: 100 kr
NAFO-medlem: 150 kr
Øvrige: 200 kr

 


Sted:

Oslo: Høgskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet 46, P46, rom PA 113

 

Tid:

Kl. 18.00 - 21.00Seminaret arrangeres av Oslo og Akershus studentlag av NAFO, Østfold lokallag av NAFO, Avdeling for Atferdsvitenskap ved HiOA og i samarbeid med Carpe Momentum/www.scienceofconsequences2scandinavia.com